Clinic med Ida-Linn Lundholm, 6 juni!

Från ridskola till svår klass -Grundläggande nycklar för att låsa upp det svåra, med glädje, samarbete och uppskattning!

  • Datum: Tisdag den 6:e juni 2023
  • Tid: 10:00-14:00 (lunch finns att köpa)
  • Plats: Ganthems Ryttargård (Ganthem Godrings 308, 622 46  Romakloster)
  • Pris: Vuxen 150 kr, ungdom t.o.m. 16 år och yngre 100 kr

Bokning och betalning sker via swish: 1236799134 (OBS! Ange namn vid betalning)

  • Konferencier – Stefan Fur

Ida-Linn är framtidens dressyrambassadör! Hennes fantastiska sätt att jobba och kommunicera med de unga hästarna och på ett lekfullt sätt förvalta och utbilda sina hästar till att prestera på topp, från unga år i unghästklasserna till att utbilda hästarna hela vägen till svårklass är inspirerande. Vi är otroligt glada att få henne till Gotland för att kunna inspirera alla typer av ryttare, i samtliga discipliner och åldrar.

OM IDA-LINN LUNDHOLM

Efter 11 fantastiska år på Tullstorp Dressage Stable hos Jan Brink (2010-2021) har Ida-Linn nu startat egen verksamhet med utbildning, tävling, försäljning och lektioner. Hon har som mål att nå den absoluta världstoppen och ha en lång internationell tävlingskarriär med bland annat placeringar i unghäst VM och Senior SM och NM. Samtidigt mäter hon inte kompetens i mästerskapsmedaljer, utan hennes mål är att ha en gedigen kunskap och verktygslåda.

”Mitt fokus har så länge jag kan minnas varit att bli så skicklig som möjligt på att rida/ utbilda olika typer av hästar, skaffa erfarenhet och förståelse för hästarnas beteende, kroppsspråk, utveckling och psyke. Allt för att kunna leva av min passion, skapa ett eget unikt koncept baserat på kunskap, erfarenhet och enligt en utbildningsskala och tillvägagångssätt jag står för till 100%.”

Stort tack till våra huvudsponsorer som gör denna dag möjlig för oss: Dunstan, Ramirent och Tunab AB
Övriga sponsorer: Dressyrbutiken, PA kompaniet, goGotland, iVisby Tryckeri.

Här kan du läsa mer om Ida-Linn: